luni, 7 iunie 2010

Pentru ca fiecare detaliu conteaza si pentru ca incercam sa gasim armonia in tot ceea ce ne inconjoara, ne-am gandit sa va propunem o varianta de asociere a unei vestimentatii, realizata de catre Cristina Zegrea, cu alte produse realizate de artistii cu care colaboram.

Fiecare obiect in parte transmite un gand al artistului care l-a creat, iar asocierea intre stiuluri si perceprtii diferite poate fi surprinzatoare. Insa astfel de asocieri fac ca piesele sa se completeze si sa se valorifice reciproc.



Fluturii cu care Fandacsia creaza compozitii pline de dinamism completeaza rochia Cristinei si accentueaza liniile minimaliste ale croielii. Astfel atitudinea devine jucausa, surprinzatoare, surprinsa parca din cadrul unei intalniri cu prietenii, intr-un ambient cochet.



Un desen in tus, semnat Irina Garcia, te face sa visezi la zboruri indepartate, la plimbari lungi intr-o seara racoroasa.



Andreea Vaduva, cea care se afla in spatele brand-ului Biba Bijoux, isi decoreaza accesoriile cu detalii grafice si sticla colorata si care astfel, in asociere cu negrul, capata o stralucire aparte. Accesoriile Andreei sunt deltaliile care atrag atentia si care impodobesc tinuta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu